POSTUPAK VOZAČA RAZBESNEO VESIĆA: Pošto ste mislili da prevarite OKO SOKOLOVO, sada slede DVE KAZNE (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

Pošto su svi kažnjeni objasnio kako funkcioniše sistem

POSTUPAK VOZAČA RAZBESNEO VESIĆA: Pošto ste mislili da prevarite OKO SOKOLOVO, sada slede DVE KAZNE (FOTO)

Beograd -

- Bilo je ovih dana bahatih vozača koji su pokušavali da budu još bahatiji pa su pomislili da sistem "Oko sokolovo" prevare pokrivajući tablice. Pošto su svi kažnjeni da im objasnim kako funkcioniše sistem, napisao je zamenik gradonačelnika Beograda na svom Fejsbuk profilu i objasnio da kada kamere snime prekrivenu tablicu aktivira se alarm i najbliža patrola komunalne milicije i Parking servisa dolazi na lice mesta.

Kada kamere snime prekrivenu tablicu istog časa se aktivira alarm koji dobija najbliža patrola komunalne milicije i Parking servis. Patrole kruže po zoni u kojoj radi sistem Oko sokolovo.

U roku od nekoliko minuta pored ovako bahato parkiranog automobila dolazi patrola. Ako se vlasnik pojavi tada mu se na licu mesta naplaćuje prekršaj, a ako nema nikog vozilo odnosi pauk, pa vlasnik kada se jednom pojavi plaća i kaznu i troškove odnošenja automobila.

Recimo na slici gde se vidi pauk jedan bahati vozač je jutros u Kneza Miloša parkirao na pešačkom prelazu i prekrio tablice.

I misli da je pametan i da može da prevari sistem. Sada može da dođe po svoj automobil na plac Parking servisa, da plati prvo troškove pauka, a potom i kaznu od 25.000 dinara. Na drugim slikama su primeri drugih bahatih vozača koji su pokušali da sakriju tablice i koji su sankcionisani.

Savesni vozači i pristojni građani biće zaštićeni od terora bahatih vozača. To obećavam u ime Beograda!

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track