SAVREMENO PARKIRANJE U GLAVNOM GRADU: Parking servis lansirao novu aplikaciju! NOVINA i za parkiranje u GARAŽAMA
Foto: Kurir/Petar Lazović/Ilustracija

SAVREMENO PARKIRANJE U GLAVNOM GRADU: Parking servis lansirao novu aplikaciju! NOVINA i za parkiranje u GARAŽAMA

Beograd -

JKP ''Parking servis" uveo je novu aplikaciju za plaćanje parkiranja i navođenje do najbližeg slobodnog parking mesta.

Aplikacija automatski locira u kojoj zoni se nalazi vozilo i korisniku omogućava da plati parkiranje slanjem SMS poruke, platnom karticom ili sredstvima koja je deponovao na samoj aplikaciji, navodi se u saopštenju ''Parking servisa''.

Novina je da se parkiranje u garažama sada može platiti elektronski, bez odlaska na blagajnu i bez kontakta sa inkasantima - jednostavnim skeniranjem kartice, koju korisnici preuzimaju na ulasku u parkiralište i plaćanjem onlajn direktno iz aplikacije.

Osim toga, informaciju o izdatim elektronskim dnevnim kartama, osim na sajtu, korisnici će dobijati i putem nove aplikacije.

Potrebno je da se registruju, a ''Parking servis" će im slati obaveštenje da li je za to vozilo izdata elektronska dnevna parking karta, kao i kada im ističe plaćeno vreme parkiranja.

Na aplikaciji postoji i mogućnost da korisnici uplate depozit od 200 do 2.000 dinara i tim sredstvima plaćaju sve usluge.

Aplikaciju "Parking servisa" za mobilne telefone korisnici mogu besplatno da preuzmu u "Google Play" i "App Store" prodavnicama, kao i skeniranjem QR koda na svim saobraćajnim znakovima u zonskom području parkiranja.

Korisnici mogu da koriste aplikaciju za više vozila unosom registarskih oznaka.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track