MALI BORCI VELIKOG SRCA: Humanitarni kik boks mečevi u organizaciji policijskih sindikata!
Foto: Privatna Arhiva

MALI BORCI VELIKOG SRCA: Humanitarni kik boks mečevi u organizaciji policijskih sindikata!

Beograd -

Humanitarni javni trening održan je za vikend na terenima Sportskog centra Partizanm gde su se mališani oprobali u borilačkim veštinama. Humana akcija upriličena je u organizaciji Sindikata Ujedinjeni kolektiv policije, Kik boks full kontakt Beograd, kao i Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA.

foto: Privatna Arhiva

- Sa velikim ponosom želimo da čestitamo i zahvalimo svima koji su danas učestvovali u humanitarnoj akciji koju su organizovali Kik boks full kontakt Beograd, Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA i naš Sindikat. Posetioci su danas slali SMS poruku 808 na 3030 i time "platili" ulaznicu za humanitarni javni trening gde su imali prilike da uživaju u prezentaciji kik boksa i sparinzima. Treningu, sa početkom u 17 časova u Sportskom centru Partizan prisustvovalo je više od 50 takmičara iz raznih klubova, kao i oko 120 građana. Svima se od srca zahvaljujemo na odzivu i pomoći za malu Lanu - navodi Miloš Đurić, potpredsednik SUKP.

foto: Privatna Arhiva

- Malo treba da se humanost u nama probudi i da se udružimo kao ljudi, što smo svi danas i pokazali - zaključuje Đurić, koji se zahvalio učesnicima.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track