STANARI BILI NAPOLJU

VATROGASCI SPREČILI ŠIRENJE VATRENE STIHIJE: Evo šta je uzrok požara u stanu na 11. spratu zgrade u Novom Beogradu (KURIR TV)

Beograd -

Požar u stanu na 11. spratu zgrade na Bulevaru Arsenija Čarnojevića 167 na Novom Beogradu izazvala je eksplozija plinske boce na terasi.

Vatra je buknula samo u jednom stanu, a dalje se nije širila zahvaljujući brzoj rekaciji vatrogasaca.

Stanari iz oklonih stanova su evakuisani i nalaze ispred zgrade. Među njima ima i nepokretnih ljudi, ali srećom, povređenih nema.

"Zgrada je bila puna dima, ali nije bilo toliko strašno. Izašli smo i mi i komšije sa viših spratova", kažu stanari zgrade.

Komšije kažu da u stanu u trenutku požara nije bilo nikog. U stanu inače živi četvoročlana porodica, ali u trenutku kada je vatra buknula supruga bila sa decom na Kalemegdanu, a muž u Crnoj Gori na putu.

Podsećamo, požar se dogodio oko 14.00 sati, ali je ubrzo lokalizovan.

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije, lokalizovali su požar koji je izbio oko 14 časova u stanu na 11. spratu zgrade u Bulevaru Arsenija Čarnojevića u Novom Beogradu. U ovom požaru nije bilo povređenih osoba. U intervenciji učestvuju 23 vatrogasca-spasioca sa pet vatrogasnih vozila. Dogašivanje je u toku", navodi se u saopštenju MUP.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track