40 KOVID INTERVENCIJA ZA HITNU POMOĆ: Prevezli 40 korona pacijenata, Beograđani zvali iz svojih kuća a na tu muku i 3 saobraćajke
Foto: Marina Lopičić

teška noć

40 KOVID INTERVENCIJA ZA HITNU POMOĆ: Prevezli 40 korona pacijenata, Beograđani zvali iz svojih kuća a na tu muku i 3 saobraćajke

Beograd -

BEOGRAD - Noć u Beogradu protekla je vrlo radno za zdravstvene radnike iz Hitne pomoći - prevozili su pacijente obolele od korona virusa i one za koje se sumnja da su pozitivni, a dogodile su se i tri saobraćajne nezgode u kojima su povređene dve osobe.

Ekipe Hitne pomoći su imale 40 transporta ambulantnim kolima pacijenata koji su suspektni ili zaraženi korona virusom, a pozivi su dolazili iz kuće pacijenata ili su pacijenti prevezeni iz bolnice u drugu bolnicu.

"Tih 40 transporta je nešto manja brojka u odnosu na prethodne dane, kada smo prevozili više ljudi koji imaju respiratorne probleme za koje se sumnja da su povezani sa koronom", rekli su iz Hitne pomoći.

U Beogradu su od sinoć zabeležene i tri saobraćajne nezgode zbog kojih je intervenisala Hitna pomoć, a dve osobe su završile u bolnici, bez povreda opasnih po život, dodali su iz ove službe.

Hitna pomoć je u toku noći intervenisala 82 puta, od toga 16 puta na javnom mestu.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track