REDUKCIJA JAVNOG PREVOZA: Smanjenuje se broj polazaka nakon 18.30 časova na 74 linije
Foto: Zorana Jevtić, Ilustracija

smanjen broj putnika

REDUKCIJA JAVNOG PREVOZA: Smanjenuje se broj polazaka nakon 18.30 časova na 74 linije

Beograd -

Beogradski Sekretarijat za javni prevoz obavestio je danas da će redukcija polazaka na linijama javnog gradskog prevoza posle 18.30 i na linijama prigradskog i lokalnog prevoza nakon 20 sati, biti obavljena na osnovu snimanja popunjenosti vozila na linijama javnog gradskog, prigradskog i lokalnog prevoza putnika na teritoriji Beograda.

Kako je saopšteno, Sekretarijat za javni prevoz i JKP GSP "Beograd" obavili su 26. i 27. novembra snimanje popunjenosti vozila na 119 linija gradskog prevoza na 15 lokacija u periodu od 18 sati.

Na osnovu analize snimljenih podataka i rezultata dobijenih pomoću uređaja za brojanje putnika, od ponedeljka, 30. novembra, biće redukovani polasci nakon 18.30 na 74 linije zbog smanjenog broja putnika, navodi se u saopštenju.

Zaposleni Sekretarijata za javni prevoz i SP Lasta a.d. Beograd, u periodu od 23. do 27. novembra, obavili su snimanja popunjenosti vozila na svim linijama javnog prigradskog i lokalnog prevoza u periodu posle 18 sati.

Na osnovu analize snimljenih podataka i rezultata dobijenih pomoću uređaja za brojanje putnika, od utorka, 1. decembra, na 11 linija biće redukovani polasci nakon 20 sati zbog smanjenog broja putnika.

Putnici, kao i do sada, redove vožnje za svaku liniju javnog gradskog, prigradskog i lokalnog prevoza mogu videti na sajtu Sekretarijata za javni prevoz www.bgprevoz.rs .

Sekretarijat je ponovo apelovao na korisnike javnog prevoza na teritoriji Beograda da poštuju obavezu nošenja zaštitnih maski u vozilima, kao i na stajalištima gde se nalazi veći broj ljudi, prenosi Beoinfo.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja