SVETLOSNA SIGNALIZACIJA ZA POLJOPRIVREDNE PROIZVOĐAČE RAКOVICE
Foto: GO Rakovica

SVETLOSNA SIGNALIZACIJA ZA POLJOPRIVREDNE PROIZVOĐAČE RAКOVICE

Beograd -

Gradska opština Rakovica aktivno radi na podizanju svesti o bezbednosti u saobraćaju. Danas je predsednik Gradske opštine Rakovica Miloš Simić posetio tri poljoprivredna domaćinstva u Rakovici i vlasnicima uručio svetlosnu signalizaciju (rotacije) za njihova poljoprivredna vozila.

Predsednik Opštine Rakovica je zajedno sa članom Opštinskog veća Novicom Barjaktarovićem i Vladimirom Jovanovićem zaduženim za poljoprivredu u Rakovici obišao poljoprivredne proizvođače Dragana Radovanovića, Zorana Radovanovića i Dragana Tacića iz Resnika.

foto: GO Rakovica

Simić je poručio da je za Opštinu Rakovica bezbednost svih učesnika u saobraćaju prioritet, a da je posebno važno da poljoprivredna vozila, kao ravnopravni učesnici saobraćaja, budu ispravna, pravilno obeležena i vidljiva kako ne predstavljala rizik i kako bi se izbegle saobraćajne nesreće.

Rakovički poljoprivredni proizvođači su se zahvalili predsedniku Opštine Rakovica na donaciji, uz napomenu da je Rakovica jedna od opština koja brine o poljoprivrednoj proizvodnji.

foto: GO Rakovica

Rotacije koje su dobili koristiće za traktore i druga poljoprivredna vozila kako ne bi ugrozili druge učesnike saobraćaja i kako bi bezbedno mogli da odu do svojih imanja.

Gradska opština Rakovica obezbedila je ukupno 25 rotacija za poljoprivredna vozila koja će podeliti poljoprivrednim proizvođačima u opštini. Svetlosna signalizacija obezbeđena je u saradnji sa Sekretarijatom za saobraćaj u sklopu projekta „Bezbednost u saobraćaju na teritoriji GO Rakovica“.

foto: GO Rakovica

Foto: GO Rakovica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja