EKSPLOZIJA GRANATE U BEOGRADU: Teško povređen muškarac u Višnjičkoj, puklo noćas u 2.18 sati
Foto: MONDO/ P.J.

Hitna pomoć

EKSPLOZIJA GRANATE U BEOGRADU: Teško povređen muškarac u Višnjičkoj, puklo noćas u 2.18 sati

Beograd -

BEOGRAD - Jutros oko 2.18 u Višnjičkoj ulici na Paliluli jedan muškarac je zadobio teške telesne povrede u eksploziji ručne granate i u teškom stanju je kolima Hitne pomoći prevezen na Institut za ortopediju Banjica.

Naime, muškarac star 51 godinu povređen je u eksploziji ručne bombe između zgrada u Višnjičkoj ulici na Paliluli. On je, kako su kazali u toj službi, s težim povredama grudnog koša prebačen u Urgentni centar. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova saopštili su da je policija pokrenula istragu o tom slučaju.

Sinoć su se u Beogradu desile i tri saobraćajne nezgode, jedan teža i dve lakše. Oko 23 u saobraćajnoj nezgodi na Zrenjaninskom putu povređeno je pet osoba, među kojima dvoje dece od sedam godina, dve ženske osobe od 40 i muškarac starosti 40 godina. Druge dve nezgode u kojima su dve osobe lakše povredjene dogodile su se u ulici doktora Milutina Ivanovića u 20.32 i na Brankovom mostu u 21.58. Hitna pomoć je noćas imala ukupno 105 intervencija, od čega ih je 11 bilo na javnom mestu.

Prema rečima dežurnog dispečera Hitne pomoći, noć u Beogradu je protekla uz veliki broj poziva građana sa simptomima kovida, sezonskog gripa ili nazeba i brojne interkliničke trasporte kovid pacijenata.

Dežurala je 21 ekipa, plus jedna pedijatrijska, a bilo je ukupno 105 intervencija, od čega na javnim mestima 11.

Prema rečima dežurnog dispečera, smanjen je broj interkliničkih transporta kovid pacijenata, kao i ukupan broj intervencija zbog moguće infekcije korona virusom.

(Kurir.rs/Tanjug/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track