VESIĆ IMA VAŽNO UPOZORENJE ZA BEOGRAĐANE: Pazite, to je prevara! Evo čega su se dosetili, kako sad pljačkaju po Beogradu!
Foto: Printscreen Facebook/ Goran Vesić

Sramota je šta sve ljudima pada na pamet

VESIĆ IMA VAŽNO UPOZORENJE ZA BEOGRAĐANE: Pazite, to je prevara! Evo čega su se dosetili, kako sad pljačkaju po Beogradu!

Beograd -

BEOGRAD - Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić upozorio je danas građane na prevarante koji se predstavljaju kao gradske službe i nude besplatnu dezinfekciju stanova.

Vesić je rekao da se više desetina građana obratilo Gradu, preko Beokom servisa, tvrdeći da su dobili pozive od navodne gradske službe koja omogućava da se njihovi stanovi besplatno dezinfikuju zbog epidemije korona virusa.

"U pitanju je prevara. Na taj način prevaranti pokušavaju da uđu u njihove stanove i vide šta mogu da opljačkaju", rekao je Vesić novinarima.

Ukazao je da Grad Beograd ne organizuje dezinfekciju stanova i savetovao građane da se, ukoliko dobiju takav poziv, odmah obrate policiji.

"U pitanju je prevara i pokušaj pojedinih da iskoriste epidemiju i ovu nesreću kako bi pljačkali poštene građane. Sramota je šta sve ljudima pada na pamet", dodao je Vesić.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track