GSP OVAKO VOZI ZA PRAZNIKE: Popodnevni produženi špic trajaće do 20 sati, a za ove dane važi nedeljni red vožnje!
Foto: Ana Paunković, Ilustracija

Organizacija javnog linijskog prevoza

GSP OVAKO VOZI ZA PRAZNIKE: Popodnevni produženi špic trajaće do 20 sati, a za ove dane važi nedeljni red vožnje!

Beograd -

BEOGRAD - U skladu sa merama Kriznog štaba za suzbijanje epidemije izazvane virusom Covid-19, Sekretarijat za javni prevoz će produžiti postojeću organizaciju javnog linijskog prevoza putnika do 11. januara 2021. godine.

Kako je najavljeno iz ovog sekretarijata, redukcije polazaka na gradskim linijama biće na snazi od 20.30 sati do završetka rada linija, a produženi popodnevni vršni period („špic”) će trajati do 20 sati.

Na linijama javnog prigradskog i lokalnog prevoza putnika biće primenjeni redovi vožnje prilagođeni školskom raspustu.

Od 31. decembra 2020. do 7. januara 2021. godine, na svim linijama javnog linijskog prevoza putnika biće primenjeni sledeći redovi vožnje: – red vožnje za radni dan u četvrtak, 31. decembra, ponedeljak, 4. januara, utorak, 5. januara i u sredu, 6. januara) i – red vožnje za nedelju u petak, 1. januara, subotu, 2. januara, nedelju, 3. januara i u četvrtak, 7. januara).

Kao i do sada, putnici redove vožnje za svaku liniju mogu videti na sajtu Sekretarijata za javni prevoz: www.bgprevoz.rs.

Sekretarijat za javni prevoz želi srećne nastupajuće praznike svim korisnicima javnog linijskog prevoza putnika na teritoriji grada Beograda, navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track