GRADONAČELNIK PONOSAN NA BEOGRAĐANE: Tokom noći grad je bio mnogo mirniji nego što je očekivano, malo situacija za kažnjavanje
Foto: Printscreen TV Prva

poštovale se mere

GRADONAČELNIK PONOSAN NA BEOGRAĐANE: Tokom noći grad je bio mnogo mirniji nego što je očekivano, malo situacija za kažnjavanje

Beograd -

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, koji je u večernjim časovima bio na terenu sa inspekcijom i Кomunalnom milicijom u kontroli poštovanja epidemioloških mera, izjavio je da je grad je bio miran, mnogo mirniji od očekivanja.

"Prošli smo najpre Кnez Mihailovom, a potom u delove grada gde ima više restorana i klubova i gde su postojali rizici većeg okupljanja. Tokom noći bilo je oko hiljadu i po kontrola, realizovanih u tri nivoa, posredstvom opštinskih, gradskih i republičkih timova. Bilo je veoma malo situacija za kažnjavanje, a mnogo više opomena, razgovora, sugestija, molbi. Noć je protekla dobro", rekao je Radojičić za TV Prva.

On je naveo da je Beograd jedan od najlepših gradova na svetu tokom novogodišnje noći, atraktivan za turiste, po čemu smo bili čuveni, što je nedostajalo ove godine.

"Ali ove godine bili smo odgovorni, zreli i disciplinovani, shvatajući ozbiljnost situacije, na šta sam ponosan", istakao je Radojičić, preneo je Beoifo.

(Kurir.rs/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track