DUŠAN PROVALNIKA KILOMETRIMA JURIO PO MIRIJEVU: Lopov je njegovom ocu ukrao novac i insulin iz torbice, ali se ubrzo GORKO POKAJAO
Foto: Dado Đilas

danima terorisao naselje

DUŠAN PROVALNIKA KILOMETRIMA JURIO PO MIRIJEVU: Lopov je njegovom ocu ukrao novac i insulin iz torbice, ali se ubrzo GORKO POKAJAO

Beograd -

Žitelji Mirijeva su duže vreme bili uznemireni zbog lopova koji je danima ulazio u otključane stanove širom naselja. Visok, mršav, proćelav, tako su opisivali lopova koji ih je pljačkao.

Među pokradenima našao se i otac Dušana Kovačića koji je sasvim slučajno i uhvatio provalnika. Lopov je od Dušanovog oca uzeo novac i dokumenta, ali i insulinske injekcije koje su mu veoma potrebne.

Ušao je u zgradu i išao od stana do stana, hvatao se za kvake, gledao gde je otključano.

- Kod oca je bilo otključano, uzeo je torbicu koja je bila na čiviluku, a onda pobegao iz zgrade. Osim novca i dokumenata, u torbici su se nalazile i insulinske injekcije, koje su ocu potrebne tokom dana, mora da ih prima više puta, kako bi mogao normalno da funkcioniše - priča Dušan.

Nakon toga je skinuo snimke s kamera i otišao da prijavi slučaj. Nekoliko dana kasnije je međutim slučajno naleteo na lopova.

- Izašao sam iz kola i rešio sam peške da ga pratim. Pratio sam ga nekih dva kilometra po Mirijevu, a nakon nekih 10 minuta rešio sam da pozovem policiju i da budemo na vezi dok ga ja pratim, da bi mogli da dođu. Oni su došli, a kad su mu skinuli kapuljaču bio sam sto posto siguran da je to lice koje je izvršilo krađu - izjavio je Dušan.

(Kurir.rs/TV Pink/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track