NIKODIJEVIĆ: Ponosni na proces imunizacije, poziv građanima da se prijave za vakcinu
Foto: Tanjug / Rade Prelić

predsednik Skupštine grada Beograda

NIKODIJEVIĆ: Ponosni na proces imunizacije, poziv građanima da se prijave za vakcinu

Beograd -

Ponosimo se što smo građanima omogućili da jednim popunjavanjem formulara dobiju vakcinu, naročito u trenutku kada je cela Zapadna Evropa u karantinu i čija privreda ne funkcioniše, poručio je danas predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević.

On je za TV Pink rekao da je dosadašnji tok imunizacije prošao u najboljem redu, te da je u prethodne tri nedelje vakcinu protiv korone primilo više od 550.000 ljudi, navodi se u saopštenju Gradske uprave.

Kaže i da je ideja da za sada "Belekspo centar" bude punkt samo za vakcinaciju, a da revakcinacija bude na mestu primanja prve doze vakcine.

- Bitno je da revakcinacija bude tačno onog dana kada je naznačeno u SMS poruci. Kako se ne bi poremetili termini ostalih sugrađana, izuzetno je bitno da se poštuje zakazano vreme. Slobodno mogu reći da portal eUprava funkcioniše savršeno - rekao je Nikodijević.

Ocenio je da je naša zemlja jedna od privilegovanih u Evropi koja je obezbedila dovoljnu količinu vakcina različitih proizvođača, te da se u tome država nije vodila geopolitikom nego "interesom građana".

Nikodijević je pozvao građane da se prijave za vakcinaciju, precizirajući da ima dovoljno vakcina.

(Kurir.rs/ Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track