NAGRADA ZA ZDRAVSTVENE RADNIKE NA PUNKTOVIMA ZA VAKCINACIJU: Po 10.000 dinara svakome, a od Vesića i 15 torti (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

POKLON OD GRADA

NAGRADA ZA ZDRAVSTVENE RADNIKE NA PUNKTOVIMA ZA VAKCINACIJU: Po 10.000 dinara svakome, a od Vesića i 15 torti (FOTO)

Beograd -

Na Beogradskom sajmu oko 150 ljudi vakciniše građane Republike Srbije, a zamenik gradonačelnika Goran Vesić im je u znak zahvalnosti kupio i poslao 15 torti.

"To su doktori, medicinske sestre, oni koji rade na unošenju podataka u centralni registar, deca iz srednjih medicinskih škola koja pomažu ljudima prilikom popunjavanja formulara do volontera iz kancelarije za mlade grada Beograda. Oni nisu otišli na odmor na neku planinu, niti su na 'korona' žurkama. Rade svaki dan da zaštite naše žene i muškarce vakcinacijom", napisao je Vesić na Fejsbuku.

On je istakao da će zdravstveni radnici koji rade na punktovima za vakcinaciju od grada dobiti 10.000 dinara.

"Beograd će nagraditi ove ljude. Svi koji ne pripadaju zdravstvenom sistemu Republike za koje je Predsednik Vučić najavio jednokratnu pomoć od 10.000 dinara, a rade na punktovima za vakcinaciju, dobiće od grada 10.000 dinara. To je moja odluka i ne interesuje me šta će ko da mi kaže zbog toga.

Brinem o ljudima koji rade na punktovima za vakcinaciju. Vakcinisali su do sada 189 hiljada i revakcinisali 36 hiljada naših sugrađanki i sugrađana. Svako jutro počinjem sa njima na punktovima. Onu su za mene najvažniji. Ja nisam od političara koji misle da položaj na kome se nalaze postoji zbog njih. Suprotno. Mislim da su političari tu da rade za građane, da pokažu pažnju i da rešavaju probleme. I to radim svaki dan. Da ne bude zabune, torte koja sam danas poslao na Sajam kupio sam o svom trošku. Sam sam ih platio.

Srećan Dan državnosti svima koji rade na punktovima za vakcinaciju. Vi, već duže od mesec dana radite najvažniji posao u državi, bez koga nema opstanka naroda! Zato, hvala", napisao je Vesić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja