RASPISAN KONKURS: Dodela stipendija kraljevačkim studentima, evo ko ima pravo učešća
Foto: Kurir/J. S.

za školsku 2020/21. godinu

RASPISAN KONKURS: Dodela stipendija kraljevačkim studentima, evo ko ima pravo učešća

Beograd -

Komisija za dodelu stipendija studentima grada Kraljeva raspisala je konkurs za dodelu stipendija za školsku 2020/21. godinu.

Kako je u sredu saopšteno iz Gradske uprave Kraljevo, biće dodeljeno ukupno 50 stipendija u pojedinačnom iznosu od po 10.000 dinara, a rok za prijavu je 12. mart tekuće godine.

Pravo učešća na konkursu imaju studenti koji su na režimu finasiranja iz budžeta Republike Srbije, imaju prijavljeno prebivalište na teritoriji grada Kraljeva najmanje tri godine pre raspisivanja konkursa, da pohađaju I ili II stepen studija, počev od druge godine osnovnih studija, da imaju prosečnu ocenu iz prethodnih godina studija veću od 8,50 i da nijedna godina studija nije obnovljena.

Prijavu na konkurs, sa potrebnom dokumentacijom, zainteresovani mogu dostaviti na pisarnici - Šalter 1, u prizemlju zgrade Gradske uprave, ili na adresu: Gradska uprava grada Kraljeva, Odeljenje za društvene delatnosti, Komisiji za dodelu stipendija, Trg Jovana Sarića broj 1.

Obrazac prijave preuzima se na Šalteru broj 7 Gradske uprave grada Kraljeva, ili na zvaničnom internet sajtu www.kraljevo.rs, a za sva dopunska objašnjenja učesnici Konkursa mogu se obratiti Odeljenju za društvene delatnosti Gradske uprave grada Kraljeva, kancelarija 304A - III sprat, ili na telefon 306-112.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track