PETKOVIĆ IMAO SPECIJALNE GOSTE: Direktor Kancelarije za KiM ugostio decu iz Gračance i sa njima obišao znamenitosti Beograda
Foto: Kurir

ispunila im se želja

PETKOVIĆ IMAO SPECIJALNE GOSTE: Direktor Kancelarije za KiM ugostio decu iz Gračance i sa njima obišao znamenitosti Beograda

Beograd -

BEOGRAD - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković ugostio je danas u Beogradu decu iz Gračanice i tom prilikom s njima obišao novi spomenik Stefanu Nemanji.

U razgovoru sa njima istakao je koliko je značajna istorijska ličnost bio ovaj vladar za našu državu, kulturu i veru, saopšteno je iz Kancelarije.

Nakon obilaska spomenika i renovinarnog Savskog trga, Petković je sa decom prošetao i do Beograda na vodi i upoznao ih sa najvrednijim projektom u našem gradu.

Tokom obilaska i uživanja u Beogradu, gosti iz Gračanice uputili su se i u obilazak Beogradskog zoološkog vrta.

Ovu posetu su samoinicijativno pokrenula deca iz Gračanice u želji da dođu u Beograd na današnji dan, kako bi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću čestitali rođendan, a Kancelarija za Kosovo i Metohiju im je pomogla da svoju želju i ostvare i organizovala im ovaj put, navodi se u saopštenju.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track