ANĐE I DALJE NEMA: Vlasnici nude 500 evra za informacije i mole za pomoć ZBOG LJUBIMICE ODLUČILI DA ISKORISTE NOVAC ZA CRNE DANE
Foto: Instagram Printscreen/Moj_beo_grad

nestala u leštanima

ANĐE I DALJE NEMA: Vlasnici nude 500 evra za informacije i mole za pomoć ZBOG LJUBIMICE ODLUČILI DA ISKORISTE NOVAC ZA CRNE DANE

Beograd -

Keruša Anđa koja je bez traga nestala prošle subote iz dvorišta u beogradskom naselju Leštane još nije pronađena.

Vlasnici, podsetimo, nude čak 500 evra nagrade onom ko njihovog ljubimca vrati kući, a priča koju je prvi objavio Kurir privukla je veliku pažnju čitalaca. U komentarima ispod teksta odmah se oglasila i osoba koja se predstavila kao vlasnik nestalog psa i zahvalila se svima na brizi.

- Hvala svim dobrim ljudima, samo da mi se vrati moj Aki - piše u komentaru.

Danas se oglasila i prijateljica porodice koja je rekla da je proteklih dana bilo mnogo poziva građana koji su primetili slične mešance, ali da njihova Anđa još nije nađena.

- Nagrada jeste 500 evra jer smo time hteli da motivišemo sve ljude da je nađu. To jeste veliki novac, ali u odnosu na ono što Anđa znači celoj porodici i to je nama malo - rekla je u jutarnjem programu TV Prva Dragana Kovačević koja je prijateljica porodice u čijem je vlasništvu pas.

Dragan je rekla da Anđa ili Aki nema ogrlicu, ali je čipovana i jako umiljata.

- Nadamo se da će je neko prepoznati i zadržati - dodala je Dragana.

pas, Anđa, Lestane, nestao pas
foto: Instagram Printscreen/Moj_beo_grad

Objasnila je i da vlasnici odlučili da iskoristi svoj "crni fond" jer imaju osećaj kao da im je nestao član porodice.

Anđa je nestala u Leštanima iz dvorišta porodične kuće u blizini hotela "Radmilovac". Crne je boje sa belim cvetom na grudima.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track