POGLEDAJTE SNIMAK SKANDALOZNE KORONA ŽURKE KOD STUDENJAKA: Bolnice pune, medicinari na izmaku snaga, a njima je do veselja VIDEO
Foto: Čitalac Kurira

sramota

POGLEDAJTE SNIMAK SKANDALOZNE KORONA ŽURKE KOD STUDENJAKA: Bolnice pune, medicinari na izmaku snaga, a njima je do veselja VIDEO

Beograd -

Snimak još jedne velike korona žurke zaprepastio je Srbiju.

Ogorčeni čitalac poslao je redakciji Kurira šokantne snimke korona žurke za koje tvrdi da su nastali sinoć na priključenju kod auto-puta nedaleko od Studentskog grada u Beogradu.

Na snimcima se vidi da nijedan od okupljenih studenata nije poštovao mere distanciranja i da većina nije imala maske, što je apsolutno neshvatljivo u trenutku kad su kapaciteti kovid bolnica na izmaku zbog sve većeg priliva novozaraženih.

00:27

SKANDALOZNA KORONA ŽURKA U STUDENTSKOM GRADU

Naš čitalac navodi da se na malom prostoru okupilo čak oko 500 studenata koji su pevali i igrali uz muziku koja je dopirala sa ozvučenja.

korona zurka, korona parti, Studentski grad, Studenjak
foto: Čitalac Kurira

- Studenti, naime, samo obavljaju pripreme za naredna dva dana i Dan studenata. Očekuje se i do hiljadu ljudi na sobnim žurkama, ali i na žurkama na otvorenom. Da li će neko nešto preduzeti - pita se ogorčeni čitalac.

Podsetimo, policija je pre samo nekoliko dana u Studentskom gradu rasturila veliko okupljanje studenata na otvorenom.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track