Najnovije vesti

PRESRETAČI ZAUSTAVILI BAHATOG VOZAČA U NOVOM BEOGRADU: Divljao 185 km/h sa probnom dozvolom ZBOG KAZNE MU JOŠ ZUJI U UŠIMA
Foto: MUP Srbije

mup

PRESRETAČI ZAUSTAVILI BAHATOG VOZAČA U NOVOM BEOGRADU: Divljao 185 km/h sa probnom dozvolom ZBOG KAZNE MU JOŠ ZUJI U UŠIMA

Beograd

Saobraćajna policija zaustavila je u Novom Beogradu zaustavila mladog vozača sa probnom dozvolom koji je vozio skoro 185 kilometara na čas!

- Pripadnici Uprave saobraćajne policije zaustavili su presretačem sinoć na auto-putu Šid-Beograd u Novom Beogradu dvadesetogodišnjeg vozača automobila "BMV" koji je upravljao vozilom brzinom od 184,4 kilometra na čas - saopštio je MUP.

Vozilo je zaustavljeno na delu puta gde je brzina ograničena na 80 kilometara na čas.

U saopštenju se navodi da je posredi nasilnička vožnja.

Dvadesetogodišnjak je upravljao automobilom sa probnom vozačkom dozvolom u vremenu kad je to zakonom zabranjeno. Snaga motora vozila bila je 135 kilovata iako se sa probnom vozačkom dozvolom može upravljati isključivo vozilom čija snaga motora ne prelazi 80 kilovata.

Prekršajni sud u Beogradu osudio je učinioca prekršaja na kaznu rada u javnom interesu u trajanju od 280 časova i novčanom kaznom od 150.000 dinara.

Takođe, njemu je izrečeno 18 kaznenih poena i zaštitna mera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od 12 meseci.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...