Najnovije vesti

KOMUNALNA MILICIJA NA MUCI ZBOG VIKENDICE U VRČINU Ta kuća se izdaje i u njoj pršte kovid žurke! A šta su tek zatekli u stanovima
Foto: Damir Dervišagić

RADNA NOĆ ZA beogradske KOMUNALCE

KOMUNALNA MILICIJA NA MUCI ZBOG VIKENDICE U VRČINU Ta kuća se izdaje i u njoj pršte kovid žurke! A šta su tek zatekli u stanovima

Beograd
16:27h

U Vrčinu zatečeno njih 30 bez maski, svi kažnjeni

BEOGRAD - Predrag Antović iz Komunalne milicije rekao je jutros u TV uključenju uživo da je protekla noć za beogradsku komunalce bila i te kako radna. 

Oni su noćas obišli 223 ugostiteljska objekta u centru Beograda i pronašli njih 4 u kršenju mera i 19 građana bez maski koji su kažnjeni, pa su ti lokali odmah ispražnjeni.

Obilazili su i beogradske stanove, gde su takođe sankcionisali stanare a bilo je i 7 prijava zbog remećenja kućnog reda.

Komunalcima najviše muke stvara vikendica u Vrčinu gde je već bilo nekoliko intervencija i gde je noćas zatečeno 30 građana bez maski, koji su svi sankcionisani. Reč je o vikendici koja se izdaje i u kojoj se često prave korona žurke.

- Kako koji vikend, nije svaki vikend problem sa njima - kaže Antonić.

Kad je reč o tržnim centrima, oni su, kaže Antonić, prijatno iznenađenje jer se  u svakom propisane mere poštuju. Na snazi je pojačana kontrola trežnih centara ali redari tamo rade svoj posao i sve mere koje su na snazi besprekorno se poštuju te milicionari nisu zaticali posetioce bez maski.

(Kurir.rs/TV Pink)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...