IZMENE U PREVOZU ZBOG RADOVA U 11. KRAJIŠKE DIVIZIJE: Da li koristite ove linije? Dobro proučite trase, ovo će trajati do 1. jula
Foto: Zorana Jevtić, Ilustracija

zamena deonice toplovoda

IZMENE U PREVOZU ZBOG RADOVA U 11. KRAJIŠKE DIVIZIJE: Da li koristite ove linije? Dobro proučite trase, ovo će trajati do 1. jula

Beograd -

BEOGRAD - Zbog radova na zameni deonice toplovoda u Ulici 11. krajiške divizije, na delu od zone raskrsnice sa Oplenačkom ulicom do zone raskrsnice sa Ulicom patrijarha Joanikija, od danas do 10. jula promenjen je rad pojedinih linija javnog prevoza.

Radovi će se izvoditi po fazama, a tokom prve koja počinje danas i traje do 18. maja vozila sa linije 56 će, u smeru prema Petlovom brdu, saobraćati ulicama Ibarska magistrala, Pilota Mihaila Petrovića, Marička, Slavka Rodića, Kneževačka, 17. oktobra, Oplenačka i dalje redovno, dok će u smeru prema Zelenom vencu saobraćati redovno.

Vozila sa linije 59 će u smeru prema Petlovom brdu saobraćati ulicama Pilota Mihaila Petrovića, Marička, Slavka Rodića, Kneževačka, 17. oktobra, Oplenačka i dalje redovno, dok će u smeru prema Trgu Slavija saobraćati redovno, navodi se na sajtu gradskog Sekretarijata za javni prevoz.

Dodaje se da će vozila sa linije 502 u smeru prema Orlovači saobraćati redovno, dok će se u smeru prema Miljakovcu 1 saobraćaj odvijati ulicama 11. krajiške divizije, Patrijarha Joanikija, Pilota Mihaila Petrovića, Miška Kranjca i dalje redovno.

Linija E2 će u smeru prema Petlovom brdu saobraćati ulicama Kneza Višeslava, Pilota Mihaila Petrovića, Marička, Slavka Rodića, Kneževačka, 17. oktobra, Oplenačka i dalje redovno, a u smeru prema Trgu Slavija redovno.

Tokom druge faze radova, koja će trajati od 20. maja do 10. jula, važiće isti režim kao u prvoj fazi radova.

Vozila će na izmenjenim delovima trasa koristiti postojeća stajališta, kao i privremeno uspostavljeno stajalište "Serdar Janka Vukotića 1" za linije 56, 59, 502 i E2 u smeru prema Ulici patrijarha Joanikija, u Ulici 11. krajiške divizije na poziciji ED stuba, oko 10 metara ispred zone raskrsnice sa Ulicom Serdar Janka Vukotića tokom izvođenja radova u drugoj fazi.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track