Najnovije vesti

KOLAPS U BEOGRADU: Kolone automobila na mostovima, na Gazeli vozila mile!
Foto: printscreen

KOLAPS U BEOGRADU: Kolone automobila na mostovima, na Gazeli vozila mile!

Beograd
18:23h

Lepo vreme i uobičajeni špic koji nastupa u periodu od 16 do 18 sati izazvao je totalni saobraćajni kolaps u prestonici.

Vozila mile na mostovima, posebno na Gazeli u smeru ka Novom Beogradu u Ulici kneza Miloša je potpuni kolaps zbog sudara trolejbusa.

kolaps
foto: printscreen

Najveće gužve su iz pravca centra grada ka Beogradskom sajmu, zbog sudara trolejbusa .Ali ništa bolje nije ni na mostu Gazela. Kolaps je takođe i na Brankovom mestu u smeru ka gradu.

Iznenađujuće, kada su u pitanju drugi mosni prelazi, na Pančevcu je prilično dobra saobraćajna situacija. Bar u poređenju sa stanjem koje se ove beleži svakoga dana, posebno od 16 do 17 sati u vreme saobraćajnog špica.

kolaps
foto: printscreen

I u centralnim gradskim ulicama stvaraju se saobraćajni čepovi, pa tako su primetni zastoji na Trgu Nikole Pašića, ali i u Takovskoj ulici.Nepregledna kolona vozila je i sa druge strane reke, u Bulevaru Mihajla Pupina.S druge strane, na autoputu Beograd-Niš nema zadržavanja vozila, kao ni na Slaviji, Autokomandi i u Ulici Jurija Gagarina.

To potvđuju i snimci sa kamera postavljenih na glavnim gradskim čvorištima: Brankovom i mostu Gazela, te Autokomandi i transverzali od Trga Nikole Pašića duž Bulevara Kralja Aleksandra.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...