Najnovije vesti

BEOGRAĐANI, ČUVAJTE AUTOMOBILE: Lopovi i prevaranti vrebaju sa svih strana, a kada ih uhvatite na delu izgovori su neverovatni
Foto: Shutterstock

OBRATITE PAŽNJU

BEOGRAĐANI, ČUVAJTE AUTOMOBILE: Lopovi i prevaranti vrebaju sa svih strana, a kada ih uhvatite na delu izgovori su neverovatni

Beograd

Kada usred bela dana, takoreći u centru Beograda zateknete osobu kako vam "čačka" po automobilu pod izgovorom da je to njegov auto ili da je majstor kojeg je prijatelj poslao da mu pogleda auto, znači da ste imali sreće i na vreme sprečili štetu koju ste mogli imati.

Upravo to se desilo u blizini veoma prometne beogradske ulice Dimitrija Tucovića kada se M. J. sasvim slučajno vratio do svog automobila da proveri da li je zaključan i tamo zatekao automobil sa otovorenom haubom i čoveka koji stoji pored njega.

Šokiran, ugledavši nepoznatu osobu kako "popravlja" njegov auto, i na pitanje šta to radi, čovek je prvo rekao da je to njegov auto, a odmah potom da ga je prijatelj poslao da ga popravi.

M. J je odmah pozvao policiju i rečeno mu je da se doveze do stanice radi uzimanja otisaka.

Za to vreme je nepoznata osoba, pod izgovorom da ide da preparkira auto, u žurbi ili panici, sa otvorenim gepekom pobegla u nepoznatom pravcu.

(Kurir.rs/Sputnik)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track