RADOVI NA OBILAZNICI OKO BEOGRADA U SREDU: Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila
Foto: Profimedia

radovi na putu

RADOVI NA OBILAZNICI OKO BEOGRADA U SREDU: Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila

Beograd
14:37h

Na Obilaznici oko Beograda, će se sutra i u sredu izvoditi redovni, periodični, servisni pregledi tunelske opreme i sistema u tunelima "Lipak" i "Železnik", saopštilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Sutra, u periodu od 9 do 17 sati, u desnoj cevi tunela "Lipak", za saobraćaj će biti zatvorena jedna saobraćajna traka, u smeru ka petlji Orlovača, a saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom.

U sredu, u periodu od 9 do 17 sati, u desnoj cevi tunela "Železnik", za saobraćaj će biti zatvorena jedna saobraćajna traka, u smeru ka petlji Orlovača, a saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Na državnom putu II A reda broj 126, na deonici Inđija - Novi Slankamen, produžava se izvođenje radova na rekonstrukciji kolovoznog zastora.

U toku izvođenja radova, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

JP "Putevi Srbije", u saopstenju, takođe, navodi da nema zadržavanja vozila na naplatnim stanicama na autoputevima Republike Srbije.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja