BIVŠI NAGRAĐUJU SADAŠNJE: Generacija 1986. pomaže maturantima Geodetsko tehničke škole kroz fond Profesor Živko Čukuranović
Foto: geodetska.edu.rs

zajedništvo

BIVŠI NAGRAĐUJU SADAŠNJE: Generacija 1986. pomaže maturantima Geodetsko tehničke škole kroz fond Profesor Živko Čukuranović

Beograd -

U vreme kada učenici često teško pronalaze motivaciju koja bi ih pokrenula, Geodetska tehnička škola nagrađuje svoje najbolje učenike iz oblasti stručnih predmeta kroz fond ,,Profesor Živko Čukuranović”.

Veliko je zadovoljstvo kada se bivši učenici Geodetske organizuju da bi pomogli sadašnjim i na taj način produžili vremensku liniju povezanosti i zajedništva, navodi se na sajtu GTŠ.

Generacija 1986. učenika GTŠ je odlučila da pomogne svojim zajedničkim prilogom održavanje ovog Fonda.

,,Obaveštavamo Vas da je, nakon našeg susreta maturanata iz 1986-e godine održanog dana 12.06.2021. godine u Vašoj i našoj školi, naša generacija školskih drugova i maturanata Geodetske tehničke škole pokrenula inicijativu za naše dalje druženje i saradnju i odmah smo organizovali prikupljanje pojedinačnih novčanih priloga radi zajedničke uplate naše generacije maturanata Geodetske tehničke škole iz 1986-e godine u “Fond Profesor Živko Čukuranović” koji postoji u Geodetskoj tehničkoj školi za nagrađivanje najboljih učenika….

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Želimo Vam da sve sadašnje učenike Vaše i naše Geodetske tehničke škole proglasite za najbolje i nadamo se da će Vam naš skromni novčani prilog pomoći u ostvarivanju plemenitih ciljeva “Fonda Profesor Živko Čukuranović.”

Srdačno Vas pozdravlja naša generacija maturanata Geodetske tehničke škole iz 1986-e godine", naveli su bivši maturanti.

Škola se je zahvalna bivšim učenicima, toj, po svemu sudeći, sjajnoj generaciji. Nadamo se da će i učenici koje obraduje nagrada potekla iz ovog Fonda jednog dana prenositi ljubav prema školi nekim budućim đacima.

(Kurir.rs/geodetska.edu.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track