VESIĆ POSLOM OTIŠAO U STUBLINE, PA SVRATIO KOD MILOMIRA: A tamo doček domaćinski s rakijicom, palo i neobično poznanstvo (VIDEO)
Foto: Facebook Printscreen, Goran Vesić

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju grada Beograda

VESIĆ POSLOM OTIŠAO U STUBLINE, PA SVRATIO KOD MILOMIRA: A tamo doček domaćinski s rakijicom, palo i neobično poznanstvo (VIDEO)

Beograd -

OBRENOVAC - Stubline kraj Obrenovca, kod domaćina Milomira Savića. Divno selo sa uređenim kućama i sjajnim ljudima koji žive ovde. Danas su ovi ljudi dobili vodu, napisao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić koji je jutros sa predsednikom opštine Obrenovac Miroslavom Čučkovićem obišao ovaj kraj i meštanima doneo dobre vesti kad je reč o vodi.

- Sramota je da se tome radujemo kada je već prošla petina 21. veka, ali to smo u Beogradu zatekli kada smo 2014. godine dobili poverenje građana na izborima. Proteklih godinu dana Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju grada Beograda izgradila je 14 kilometara vodovodne mreže kako bi Stubline dobile vodu. Sada idemo dalje. Čeka nas izgradnja kanalizacije. Beograd pobeđuje!, dodao je na Fejsbuku uz fotografije domaćinskog dočeka u kući Savića.

Zamenik gradonačelnika se napio vode sa česme u dvorištu priznavši da iz ruke nije pio još od srednje a potom je palo i neobično poznanstvo - poigrao se sa štenetom Lizom.

(Kurir.rs/Facebook/Foto: Facebook Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track