Najnovije vesti

NAJPOZNATIJE DORĆOLKE VIŠE NEMA, PREŠLA JE IZA DUGE Poslednja počast uličnom psu Sari: Trči slobodno mila, nežna devojčice
Foto: Printscreen Street View

POSLEDNJA POČAST PSU IZ STRAHINJIĆA BANA

NAJPOZNATIJE DORĆOLKE VIŠE NEMA, PREŠLA JE IZA DUGE Poslednja počast uličnom psu Sari: Trči slobodno mila, nežna devojčice

Beograd

Ulični pas Sara nije prošla kroz život kao njeni drugari koji su često usemljeni i napušteni, jer su se o njoj brinule komšije iz ulice Strahinjića Bana na Dorćolu.

Beskrajno odana svom dorćolskom komšiluku, pre nekoliko godina, stara, ali umiljata i druželjubiva ženka psa nastanila se u ulici Strahinjića Bana. Svako ko bi prošao ovim delom grada nije mogao a da je ne primeti i obavezno udeli vodu i hranu.

Ipak, stanovnica ove opštine formalno je postala tek kada je dobrom voljom svojih komšija dobila kućicu i iako je i dalje bila ulični pas i ponekad nervirala druge četvoronožne stanovnike, ostala je miljenica Dorćolaca, koji su joj pružili i veterinarsku negu i ljubav koja joj je bila neophodna.

Nažalost, Sarina kućica je sada prazna. Vest da je najumiljatija stanovnica Dorćola pre nekoliko dana uginula, pronela se društvenim mrežama, a tužne komšije sa kojima je delila svoje dane, ostavljali su cveće u znak poslednjeg pozdrava.

Sarina priča nikoga nije ostavila ravnodušnim, usrećila je stanare i posetioce poznate dorćolske ulice i, zahvaljujući svojim komšijama, živela životom dostojnim svakog uličnog psa u Beogradu.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track