DRAGAN NIJE JEDINI! Nakon pisanja Kurira o stanaru kome komšije PRETE ZBOG SMRADA čitateljka Kurira se požalila na ISTI PROBLEM!
Foto: Profimedia

traži pomoć

DRAGAN NIJE JEDINI! Nakon pisanja Kurira o stanaru kome komšije PRETE ZBOG SMRADA čitateljka Kurira se požalila na ISTI PROBLEM!

Beograd -

Nakon pisanja Kurira o stanarima jedne novobeogradske zgrade, koji muku muče sa komšijom Draganom iz čijeg stana prema njihovim tvrdnjama neprestano dopire užasan smrad, na isti problem našoj redakciji se požalila i čitateljka sa Čukarice!

- U stambenoj zajednici u Bitoljskoj ulici u kojoj stanujem postoji jedna baka koja stanuje sama, a iz čijeg stana dolaze jako neprijatni mirisi već duži vremenski period. Nažalost, moj stan se nalazi do njenog stana. Moje komšije i ja pokušavamo na sve načine da rešimo taj problem, koji pored neprijatnog mirisa koji se prostire po hodnicima zgrade, ugrožava i naše zdravstveno stanje - navodi Kristina Aleksić.

Dodaje da baka koja stanuje do nje živi sama.

- Otkad stanujem na ovoj adresi nisam viđala da iko dolazi kod nje. Kroz priče sa komšijama sam saznala da ima jako malu penziju i da sa njom ne može da pokrije svoje troškove i da kupi sebi hranu. U više navrata sam nju sretala kako skuplja stvari i ostatke hrane iz kontejnera što je dodatno potvrdilo priče komšija da stvarno nema sredstava da priušti sebi hranu. Problematika svega je to što toliko često donosi sve te pobacane stvari i hranu iz kontejnera, zatim ih odlaže na terasu ili unutar stana i iz tih razloga dolazi do tih veoma jakih neprijatnih mirisa - dodaje Kristina.

Navodi da su od svih nadležnih organa uzalud tražili pomoć.

- Ili se ne odazovu ili prosto dođu i urade zapisnik i sve ostane na tome da moramo sačekati. Prošlo je eto godinu dana otkako su se ti mirisi pojačali. Sada je već leto, temperatura je preko 40 stepeni, što dodatno pojačava taj neprijatan miris. Neke od komšija su se privremeno odselile iz zgrade, ali smatram da nije rešenje da se svi iselimo ako to već može da se sanira. Nama je naše zdravlje najbitnije, a ako se što pre ne reaguje može ugroziti zdravlje svih nas iz stambene zajednice - navodi Kristina i moli nadležne da reše problem.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track