PAS UJEO DEČAKA (11) U CENTRU BEOGRADA: Bio duže vreme vezan bez vode, dete prišlo da mu pomogne
Foto: Jelena Rafailović

Prišao mu iz najbolje namere

PAS UJEO DEČAKA (11) U CENTRU BEOGRADA: Bio duže vreme vezan bez vode, dete prišlo da mu pomogne

Beograd -

Dečak (11) lakše je povređen oko 13 sati kada ga je spletom nesrećnih okolnosti ujeo pas koji je bio vezan ogradicu u Vlajkovićevoj ulici u Beogradu.

Prvu pomoć su mu ukazali zaposleni u našoj redakciji koji su mu dezinfikovali ranu, ubrzo je stigla policija, Hitna pomoć ali i otac mališana. Srećom ujed nije bio ozbiljan i pretpostavlja se da je pas u strahu odreagovao.

pas ujeo dečaka
foto: Jelena Rafailović

Naime, dečak je primetio dva psa koja su bila već duže vreme vezana za ogradu i iz najbolje namere prišao je da vidi ogrlicu.

- Psi su tu bili vezani bez vode na ovoj temperaturi već duže vreme, dečaku je bilo žao, pomislio je da ih je vlasnik zaboravio. Pokušao je da dođe do ogrlice na kojoj je verovao da stoji broj telefona vlasnika. Pas se najverovatnije uplašio i tako je odreagovao. Ujeo ga je te mu je na ruci ostao trag zuba koji mu je probio kožu između palca i kažiprsta - objasnio je sagovornik Kurira upoznat sa slučajem.

pas ujeo dečaka
foto: Jelena Rafailović

Hitna pomoć je na licu mesta deiznfikovala ranicu i savetovala oca šta dalje da rade. Policija je obavestila i Veterinu Beograd.

(Kurir.rs/J.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track