AGONIJA STANARA NA MILJAKOVCU: Komšinica svakodnevno donosi i gomila prljavu odeću u hodniku, SMRAD SE ŠIRI CELOM ZGRADOM (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad

nije jedini slučaj

AGONIJA STANARA NA MILJAKOVCU: Komšinica svakodnevno donosi i gomila prljavu odeću u hodniku, SMRAD SE ŠIRI CELOM ZGRADOM (VIDEO)

Beograd -

Na društvenim mrežama pojavio se snimak iz jedne zgrada na Miljakovcu gde stanari već neko vreme imaju problem sa zakrčenim hodnikom i neprijatnim mirisom u zgradi.

Nesnosan smrad, gomila odeće, zakrčen hodnik, tako izgleda deo ove zgrade gde je starija žena, kako tvrde stanari, uzrupirala čitav jedan sprat, a zbog nje svi ostali prolaze kroz agoniju.

Prema rečima stanara te zgrade, starija žena svakodnevno donosi prljavu odeću. Zauzela je veći deo hodnika, a kako kažu hodnik neprijatno miriše, takođe pojavile su se i mušice. Nadležni su obavešteni ali za sada niko nije reagovao.

Ispod videa koji kruži društvenim mrežama gde se jasno vidi zatrpan hodnik, brojni su komentari. Od toga da stanari treba da pobacaju stvari, do preporuka da pozovu Komunalnu miliciju i Centar za socijalni rad, ali ima i onih koji tvrde da dotičnu ženu treba izbaciti iz zgrade.

Ima i onih koji ukazuju na isti problem u svojoj zgradi, ističući smrad koji se širi čitavnom zgradom, kada se na 40 stepeni skladišti otpad iz kontejnera.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track