OPREZ, LOPOVI VREBAJU U RIPNJU: Noću upadaju u kuće i kradu, građani zabrinuti
Foto: Profimedia

čuvajte se

OPREZ, LOPOVI VREBAJU U RIPNJU: Noću upadaju u kuće i kradu, građani zabrinuti

Beograd -

U beogradskom naselju Ripanj nepoznata grupa muškaraca noću upada u kuće i krade, a građani šire upozorenja putem društvenih mreža.

To je objavljeno na Fejsbuku u grupi Moje Naselje Ripanj, a kako se navodi u četvrtak uveče ušli su u dom dok je otac spavao sa decom. Na sreću su pobegli kad je muškarac počeo da viče.

Na društvenoj mreži se ističe da za sada nema informacija o identitetu muškaraca koji kradu.

"Molim sve ljude u Ripnju da se paze, nepoznata grupa muškaraca upada noću ljudima u kuće, kradu naravno. Policija je bila već na par mesta, obaveštena je. Ne zna se ko su ali čuvajmo svoje i sve koje možemo", objavljeno je na Fejsbuku.

Neki korisnici društvene mreže napisali su svoja iskustva ili su dali savete.

“Pazite se, čuvajmo se koliko možemo. Izgleda ima više grupa. Ne zna se da li su migranti ili ko drugi. Sinoć su upali čoveku u kuću dok je spavao sa decom, pokrali novac,dokumenta, kad ih je čuo počeo je da viče i oni su pobegli. Odmah je pozvao policiju. Rekli su da dolaze iz drugog dela Ripnja. Čoveku su bukvalno prevrnuli kuću naopačke, on tada nije bio u kući. Policija nije pronašla nikakve otiske, ne zna se ko su. Obećali su da će da patroliraju, ali Ripanj je veliki, ne verujem da mogu svuda da stignu. Budimo na oprezu i pomozimo jedni drugima", napisala je jedna korisnica.

Drugi su dali savet da bi trebalo imati dva psa kako bi plašili nepozante osobe ili staviti zamke za divlje svinje i medvede.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track