ČUVENI PLASIDO DOMINGO VELIKI JE NAVIJAČ NOVAKA ĐOKOVIĆA: U pola tri noćas, posle koncerta i večere, otrčao da gleda Noletov meč!
Foto: Facebook/Goran Vesić, Profimedia

VESIĆ PRIREDIO VEČERU ZA MAESTRA PA OTKRIO

ČUVENI PLASIDO DOMINGO VELIKI JE NAVIJAČ NOVAKA ĐOKOVIĆA: U pola tri noćas, posle koncerta i večere, otrčao da gleda Noletov meč!

Beograd -

Maestro Plasido Domingo, koji je sinoć održao spektakularan koncert na Tašmajdanu u Beogradu, bio je potom na večeri, koju je u njegovu čast priredio zamenik gradonačelnika Goran Vesić i to do pola tri noćas, kada je otišao da gleda prenos meča Novaka Đokovića na JU ES Openu.

Plasido Domingo
foto: Facebook/Goran Vesić

- Imao sam tu čast i zadovoljstvo da posle koncerta priredim večeru za Plasida Dominga. Pričao nam je kako je veliki navijač Novaka Đokovića i otkrio da najbolji teniser sveta lepo peva. Na kraju večere, koja se završila oko 02.30 sati, Plasido Domingo mi je rekao da ide "sada da gleda Novaka Đokovića" - napisao je Vesić na svom Fejbuk profilu i dodao da maestro navija za Fernarda Alonsa u Formuli 1 i da ne propušta utakmice Real Madrida.

Vesić je naveo i da mu je Plasido Domingo rekao da je iznenađen koliko se Beograd razvio od njegovog poslednjeg dolaska, da mu je pričao kako je daleke 1965. nastupao sa našom poznatom umetnicom Bredom Kalef.

Plasido Domingo
foto: Facebook/Goran Vesić

- Čast mi je bilo u ime Beograđanki i Beograđana da provedem vreme sa najvećom operskom zvezdom našeg vremena. Nadam se da će brzo imati ponovo koncert u našem gradu. Beograd ga čeka raširenih ruku - napisao je Vesić, koji je maestru poklonio grafiku srpske prestonice sa izgledom iz srednjeg veka i svoju Knjigu o Beogradu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track