01:12

TURNIR NA ADI ZA LEČENJE UROŠA (9): Dečak ima tumor na mozgu, ne priča i ne hoda, za odlazak u Francusku potrebno mu je 500.000 E

Za Uroševu pobedu!

TURNIR NA ADI ZA LEČENJE UROŠA (9): Dečak ima tumor na mozgu, ne priča i ne hoda, za odlazak u Francusku potrebno mu je 500.000 E

Beograd -

Malom Urošu Radosavljeviću (9) kom je uspostavljena dijagnoza tumora na mozgu, neophodna je naša pomoć. Za njegovo lečenje u Francuskoj potrebno je 500.000 evra, zbog čega će dečakovi prijatelji, komšije i članovi porodice u subotu, 25. setembra na Adi ciganliji organizovali humanitarni turnir u odbojci na pesku.

Uroš je do aprila ove godine živeo sasvim normalnim životom, dok mu nije dijagnostikovan zloćudni tumor na mozgu, a nedavni rezultati su pokazali da ovaj dečak ima i metastaze na kičmi. Zbog toga je njegovo stanje pogoršano, jer više nije u stanju niti da hoda, niti da govori.

Uroš Radosavljević
foto: Kurir Tv

"Njegovo detinjstvo se sad pretvorilo u hemioterapije i nadu da će ponovo moći da hoda i priča, da će ponovo da bude zdrav", rekla je organizatorka turnira.

Turnir se igra tri na tri, starosna i polna granica ne postoji, prijave traju do večeras, a kotizacija po ekipi je 1.500 dinara. Prve tri pobedničke ekipe osvajaju pehare i trofeje. Na licu mesta će biti i tri kutije te oni koji nisu u prilici da igraju, mogu na taj način donirati novac.

Za one koji nisu u mogućnosti da dođu, uvek postoji opcija slanja SMS poruke 1058 na 3030.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

06:49

JAGODINAC BESPLATNO PREVOZI SUGRAĐANE U BOLNICU I HITNU: Zna kako je kada se nema za taksi i autobusku kartu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track