01:51

ZBRINUTA U TIRŠOVOJ: Gradonačelnik Radojičić otkrio kakvo je stanje devojčice (2) koju je teško povredio autobus u parku u Zemunu

autobus uleteo u park

NOVE INFORMACIJE O DETETU (2) POVREĐENOM U ZEMUNU: Devojčica ima povredu glave i prelom noge, zbrinuta je na intenzivnoj nezi

Beograd -

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je danas da je dvogodišnja devojčica, povređena kada je gradski autobus na liniji 45 uleteo u dečje igralište u Zemunu, zadržana na intenzivnoj nezi na Dečjoj klinici u Tiršovoj, ali da ona nije životno ugrožena.

"Ona nije životno ugrožena, svesna je, ali s obzirom na to da ima prelom noge i povredu glave, bolje je da bude na odeljenju intenzivne nege i pod budnim okom lekara", rekao je Radojičić.

On je istakao da je i ostalo troje povređene dece pregledano u Tiršovoj i da su ona puštena na kućno lečenje.

Dvoje odraslih, povređenih u nesreći, još uvek su na dijagnostici u Zemunskoj bolnici, ali prema rečima gradonačelnika, nisu životno ugroženi i verovatno će biti pušteni na kućno lečenje.

Više osoba, među kojima je četvoro dece, povredjeno je kada je gradski autobus na liniji 45 uleteo u dečje igralište u Zemunu.

Autobus privatnog prevoznika izgubio je kontrolu i uleteo u dečje igralište u Krajiškoj ulici kod broja 71 u Zemunu oko 13 časova i 35 minuta.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track