01:44

OVO JE SKANDAL I BEZOBRAZLUK! Vesić ispred Tiršove IZVINIO se SVIM GRAĐANIMA zbog propusta sa parking mestima!

kurir televizija

DRŽAVNI SLUŽBENICI ISPRED BOLNICE VIŠE NEĆE PARKIRATI: Vesić se ispred Tiršove IZVINIO GRAĐANIMA zbog skandala sa parkingom

Beograd -

Slobodno parking mesto u Beogradu je često nemoguće pronaći, pogotovo u krugu bolnica i naročito u doba pandemije, međutim, dolazi do promena i to za početak u Tiršovoj ulici.

O ovim promenama govorio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić koji je ujedno najavio i proširenje zona.

Goran Vesić
foto: Kurir televizija

- Pre neki dan sam dobio na društvenim mrežama snimak Tiršove ulice gde se vidi da su 42 mesta bila rezervisana za državne organe, a svega sedam parking mesta je ostavljeno za ljude koji dolaze u Tiršovu. To je takav skandal i takav bezobrazluk! Neko ko je to radio u kancelariji nije razmišljao o tome da se ovde dovoze deca koja su nažalost bolesna i da neko ima potrebu da parkira automobil - rekao je zamenik gradonačelnika Beograda u uključenju u Jutarnji program Kurir televizije i naveo da se izvinjava građanima u ime onih koji su takvu odluku doneli.

Iz tog razloga je odmah naložio da se ukinu sva parking mesta za državne organe u Tiršovoj ulici kako bi mogli da ih koriste i građani.

Goran Vesić
foto: Kurir televizija

- Državni organi će se snaći na drugi način. Ovo je dokaz kako svi zajedno možemo da učinimo naš grad boljim i ispravimo neke greške koje je doneo neko ko nije uključio mozak kad ih je donosio - kaže Vesić.

Zamenik gradonačelnika je naveo i da grad aktivno radi na zoniranju.

- Realno, građani imaju potrebu i zovu nas da širimo zone, jer one omogućavaju građanima da imaju sačuvana parking mesta, tako da ćemo sigurno raditi na tome - naveo je Vesić.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:06

Vesić o zabrani muzike u ugostiteljskim objektima i radnom vremenu kafića i restorana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track