01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

neverica

DRAŽINOG DUHA JURIO I ASTROLOG! Osveštana državna zgrada gde su mučili Mihailovića, a odmah došla i Ružica da PROVERI ENERGIJU

Beograd -

Kurir televizija bila je ovog jutra ispred Direkcije za vodne puteve gde je juče sveštenik bio da osvešta zgradu.

Kako je rekao v.d. direktora „Plovdiva“ Ivan Đoković, želja mu je bila da pomiri duhove prošlosti s obzirom na to da se na tom mestu nakon Drugog svetskog rata nalazilo Savezno državno tužilaštvo gde su podizane optužnice protiv neprijatelja tadašnjeg režima, pa tako i protiv čuvenog Dragoslava Draže Mihailovića..

Ivan Đoković
foto: Privatna Arhiva

Razgovarali smo sa astronumerologom Ružicom Kralj kako bismo proverili kakva je energija trenutno u Francuskoj ulici nakon osveštavanja zgrade.

- Veća je pozitivna energija nego što je bila. Kada bi svi verovali kao gospodin koji je ovo uradio, bilo bi mnogo bolje. Sama molitva znači nešto dobro, ona daje blagoslov i ja to u potpunosti podržavam. Prostor treba da se osvešta kako bi se raskrstili duhovi prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Kad se sudi nekim ljudima, sud može i da pogreši, samo Bog može da donosi sud - rekla je Ružica.

Ružica Kralj
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja