JOŠ JEDAN INCIDENT U AUTOBUSU: Vozač nije hteo da pusti muškarca da uđe, pa se ovaj vratio da ga bije GVOZDENIM predmetom (VIDEO)
Foto: Printskrin/Facebook

uznemirujuće

JOŠ JEDAN INCIDENT U AUTOBUSU: Vozač nije hteo da pusti muškarca da uđe, pa se ovaj vratio da ga bije GVOZDENIM predmetom (VIDEO)

Beograd -

Incidenti u gradskom prevozu u Beogradu su sve učestaliji, a poslednji u nizu dogodio se u autobusu na liniji 309 u ulici Bulevar kralja Aleksandra kada je skupljač sekundarnih sirovina nasrnuo na vozača jer nije hteo da ga pusti u prevoz zbog torbi koje su bile pune gvožđa.

Video snimak ovog incidenta je postavljen na fejbuk stranici "gročanske vesti".

- Pretnje i napad na vozača 309, jer ih nije pustio da unesu gvožđe u autobus - opisao je ovu uzenimrujuću situaciju korisnik fejsbuka koji je i postavio snimak.

Na snimku se vidi autobus koji stoji sa otvorenim vratima, čuju se psovke, a potom se vidi i jedan od muškaraca koji revoltirano odlazi do torbe koja je ostala ispred autobusa, podiže neki težak gvozdeni prevoz i sa njim, besno, kreće ka autobusu i vozaču. Na stanici, za njim, kako se vidi na snimku, ostaje drugi muškarac.

Uplašeni putnici su sa neprijatnošću gledali šta se zbiva, a za sada je nepoznato kako se završio ovaj incident.

Kurir.rs/R.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track