02:47

OGLASILI SE IZ OPŠTINE VRAČAR POVODOM URUŠAVANJA GRADILIŠTA: Susedni objekti nisu ugroženi, nadležne službe su odmah reagovale

šef kabineta predsednika opštine Vračar

OGLASILI SE IZ OPŠTINE VRAČAR POVODOM URUŠAVANJA GRADILIŠTA: Susedni objekti nisu ugroženi, nadležne službe su odmah reagovale

Beograd -

Vest da se urušilo gradilište na Južnom bulevaru broj 94, sinoć je uznemirilo građane Vračara, a na teren su izašli policija i inspekcije, kao i predstavnici opštine.

Nikola Jelenković, šef kabineta predsednika opštine Vračar objasnio je da su se stanari Vračara jako uznemirili kad su pročitali ovu vest.

- Videli ste kako jedna provokacija može do mnogo čega da dovede, ljudi su se mnogo uznemirili kad se ta vest objavila. Napravila se velika drama, napominjem da je važno da se ovakve informacije dobro provere pre nego što neko nestručan objavi ovako nešto na društvene mreže. Odmah su nadležne službe došle na lice mesta. Susedni objekti nisu ugroženi - rekao je Jelenković u Jutarnjem programu Kurir televizije.

Nikola Jelenković
foto: Kurir televizija

Šef kabineta predsednika opštine Vračar rekao je i da je stanarima ponuđen smeštaj ukoliko se ne osećaju bezbedno.

- Susedni objekti nisu ugroženi i mi smo razgovarali sa svim stanarima da ako se uprkos svemu tome plaše da im opština obezbedi smeštaj. Niko od stanara nije to želeo jer nije imalo potrebe - kaže Jelenković

Nikola Jelenković
foto: Kurir televizija

Predsednik opštine Vračar Milan Nedeljković kaže za Kurir da situacija nije onakva kako su preneli pojedinci na društvenim mrežama, a to zatim preneli mediji.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:10

Beograd u naredna dva meseca dobija 5 novih vrtića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track