HAOS ZBOG PARKIRANJA NA ZVEZDARI! VOZAČA SAČEKALO NEPRIJATNO IZNENAĐENJE: Belim sprejem IŠARANA stakla! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

polemika na društvenim mrežama

HAOS ZBOG PARKIRANJA NA ZVEZDARI! VOZAČA SAČEKALO NEPRIJATNO IZNENAĐENJE: Belim sprejem IŠARANA stakla! (FOTO)

Beograd -

U Čardaklijinoj ulici na Zvezdari dogodila se ekstremna situacija jer je jedan vozač odlučio da parkira automobil na mesto za koje je neko smatrao da nije adekvatno.

Na Instagram stranici "Moj Beograd" objavljene su fotografije ruiniranog automobila nakon što je nepoznata osoba belim sprejem na prednjim i zadnjim staklima napisala "ZABRANJENO PARKIRANJE". Definitivno je privuklo više pažnja od "klasičnog" dizanja brisača...

Na mrežama je ovo izazvalo pravu polemiku - jedni podržavaju vandala, dok drugi osuđuju ovakav čin.

"Kulturno, nije po farbi", "Ovakvima i treba ovako, opominješ sto puta i dalje ne fermaju. E pa sad plati, sine, da ti ribaju stakla kad si pametan. Nisam za nasilje, ali ovako bahato ponašanje je za osudu", "Ako i treba svaka čast evo upravo se debil parkirao ispred ulaza ne mogu da uđem u dvorište", neki su od komentara podrške besnom komšiji.

Moj Beograd, zabranjeno parkiranje, išaran auto
foto: Printscreen/Instagram

S druge strane, mnogo je više onih koji su ovaj potez osudili i istakli da niko nema prava da uništava tuđu imovinu - koji god da je razlog.

"Ok je opomenuti takvog vozača ali ne na ovaj način, moglo je biti napisano i na papiru ili nekom kartonu i ostaviti ispod brisača", "Kakva stoka se naselila u ovom gradu! Prvo nema nigde znaka za zabranu parkiranja, to što neko živi tu - javna površina nije privatna!

A ako je taj neko zakupio mesto, a ovaj mu se parkirao postoji pauk koji dođe i odnese kola, kao treće ako je neko i zakupio parking mesto to znači da mesto mora da bude propisno označeno od strane PARKING SERVISA", "Iskreno klošarski... u tom slučaju pauk i to je to a ne ovo huliganisanje", "Neko je za taj auto crnčio i radio, možda i odvajao od usta da bi kupio i neko da dođe da piše po njemu...SRAMOTA".

Kurir.rs/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja