NA OVIM BEOGRADSKIM LOKACIJAMA KVADRAT I DALJE KOŠTA OD 800 DO 1.000 EVRA! U ovim delovima grada možete kupiti JEFTINIJI STAN
Foto: Shutterstock

PAŽNJA

NA OVIM BEOGRADSKIM LOKACIJAMA KVADRAT I DALJE KOŠTA OD 800 DO 1.000 EVRA! U ovim delovima grada možete kupiti JEFTINIJI STAN

Beograd -

Mnogi građani koji su u potrazi za nekretninama su svedoci toga da u poslednje vreme cene stanova u Beogradu neprestano rastu. Ne samo što cene kvadrata skaču, nego tu kupci imaju i dodatni problem, a to je kako naći adekvatnu lokaciju da u blizini stana bude škola, vrtić, pijaca, market, da stan bude kvalitetan sa odgovarajućom cenom po metru kvadratnom.

Podaci RGZ-a pokazuju da prosečna cena u prestonici u novogradnji po kvadratu iznosi 1.981 evro. Ipak u nekim delovima Beograda kvadrat košta i po nekoliko hiljada evra, ali ohrabrujuća vest je ta da još uvek postoje lokacije na kojima je moguće kupiti kvadrat od 800 do 1.000 evra.

Borča

U Borči cena po kvadratu je u vrednosti od 850 evra. Nije zanemarljiva činjenica da je ovaj deo grada blizu Beograda, ali i Pančeva i da konstantno napreduje što će svakako doprineti i daljem rastu naselja i atraktivnosti.

Železnik

Železnik je naselje koje pripada opštini Čukarica i već neko vreme drži "fiksnu cenu". U ovom naselju cena po metru kvadratnom iznosi od 1.024 do 1.308 evra zavisno od lokacije, pozicije stana i tipa gradnje.

Mirijevo

Mirijevo je mesto koje se neprestano širi i gradi. U ovom delu prosečna cena po kvadratu je 1.174 evra, s tim što je novogradnja skuplja i cifre variraju u odnosu na to koji deo Mirijeva birate.

Petlovo brdo

Na Petlovom brdu cena po metru kvadratnom je oko 1.113 evra, a neretko i manje, dok je na Vidikovcu cifra već napredovala do 1.300 do 1.400, a u nekim slučajevima i do čak 1.700 evra.

Miljakovac

U Miljakovačkim kvartovima prosečna cena po metru kvadratnom je oko 1.086 evra.

Kurir.rs/ A. K.

Bonus video:

01:21

SMIRIVANJE CENA NA TRŽIŠTU NEKRETNINA TEK 2023. GODINE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track