PENZIONERIMA SA SAVSKOG VENCA URUČENI BESPLATNI VAUČERI ZA PLIVANjE NA BAZENIMA „25. MAJ“
Foto: Opština Savski Venac

PENZIONERIMA SA SAVSKOG VENCA URUČENI BESPLATNI VAUČERI ZA PLIVANjE NA BAZENIMA „25. MAJ“

Beograd -

Danas je u opštini Savski venac organizovano uručivanje besplatnih vaučera za plivanje najstarijim sugrađanima sa teritorije opštine. Vaučere su uručili zamenik predsednika Opštine Uroš Tripković i direktor SC „Milan Gale Muškatirović“ (25. Maj) Miloš Milić.

bazen 25 maj
foto: Opština Savski Venac

-S obzirom da znamo koliko je rekreacija važna za naše psiho-fizičko zdravlje, opština Savski venac već petu godinu zaredom se trudi da besplatnim sportsko- rekreativnim programima uključi što više stanovnika sa naše opštine u rekreativno bavljenje sportom i da na taj način utiče na poboljšanje kvaliteta života naših sugrađana. Jedan od najboljih i najkvalitetnijih vidova rekreacije je upravo plivanje, koje je preporučljivo za sve generacije i uzraste - rekao je zamenik predsednika Uroš Tripković dodajući da će Opština i ubuduće nastaviti sa sličnim akcijama sve u cilju podizanja svesti građana o značaju fizičke aktivnosti i sticanju zdravih životnih navika. Tripković je zahvalio direktoru SC „Milan Gale Muškatirović“ Milošu Miliću na dobroj saradnji i razumevanju potreba građana Savskog venca.

bazen 25 maj
foto: Opština Savski Venac

Miloš Milić je izrazio zadovoljstvo što je interesovanje za ovaj vid programa veliko i pozvao penzionere sa Savskog venca da iskoriste ovu mogućnosti i besplatno se rekreiraju na bazenima „25. Maj“ gde ih čekaju idealni uslovi kada je temperatura vode u pitanju i ljubazno osoblje.

Opština Savski venac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track