Na aeromiting samo gradskim prevozom!

2. septembar, Batajnica

Na aeromiting samo gradskim prevozom!

Beograd -
Saobraćaj u centralnoj batajničkoj ulici Pukovnika Milenka Pavlovića, do izlaza iz Nove Pazove, biće zabranjen saobraćaj za motorna vozila

BEOGRAD - Ministarstvo odbrane pozvalo je danas posetioce aeromitinga povodom 100 godina srpske vojne avijacije da prilikom dolaska na aerodrom Batajnica koriste javni prevoz i najavilo da će centralna ulica u Batajnici tog dana biti zatvorena za saobraćaj motornih vozila, izuzev hitnih službi.

Aeromiting povodom 100. godišnjice srpske vojne avijacije biće održan u nedelju, 2. septembra, pa će tog dana saobraćaj u centralnoj batajničkoj ulici Pukovnika Milenka Pavlovića, do izlaza iz Nove Pazove, biti zabranjen saobraćaj za motorna vozila.

Organizatori apeluju na posetioce mitinga da koriste vozila GSP-a, Laste i Beovoz, čije će linije u nedelju biti pojačane ili će saobraćati kao radnim danima.

Osim redovnih linija koje prolaze pored aerodroma Batajnica, tog dana biće uvedne i lokalne linije 700A, koja će saobraćati od železničke stanice u Batajnici do aerodroma i 706A, čija će trasa ići od Zemuna do aerodroma.

Preduzeće Lasta će, pored redovnih linija, uvesti i autobus koji će saobraćati od bazena u Novoj Pazovi do aerodroma, dok će Železnice obezbediti da na taj dan red vožnje Beovoza bude kao i radnim danima.

Zainteresovani za posetu aeromitingu ulaznice za taj događaj mogu da kupe u Domu vojske u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, u Domu vazduhoplovstva u Zemunu, knjižari "Odbrane" u Beogradu i na samom aerodromu. Cena karte je 200 dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja