PA ZAR I NA BOŽIĆ: Bilo je i tuča?! Pešak zorom povređen u Ustaničkoj, Beograđani se prejedali pa žalili na stomačne tegobe
Foto: Marina Lopičić

noć u beogradu

PA ZAR I NA BOŽIĆ: Bilo je i tuča?! Pešak zorom povređen u Ustaničkoj, Beograđani se prejedali pa žalili na stomačne tegobe

Beograd -

BEOGRAD - Beogradska Hitna pomoć imala je 88 intervencija tokom noći, od čega osam na javnim mestima, a jedan pešak povređen je u saobraćajnoj nezgodi, rečeno je u toj službi.

Prema rečima dr Nade Macure na TV Prva, pešak je rano jutros u 6.10 u Ustaničkoj povređen i s povredama glave prebačen u Urgentni centar.

Obavljeno je 11 interkliničkih prevoza kovid pacijenata, a jedan osoba prevežena je iz kućnog na bolničko lečenje, rečeno je u toj službi za Radio-televiziju Srbije.

Ističe se da nije povećana hospitalizacija kovid pacijenata i da oni uglavnom imaju blage simptome.

Tokom noći su se Hitnoj pomoći najviše javljali astmatičari, povećan je broj pacijenata sa stomačnim tegobama, a bilo je i nekoliko tuča.

AMSS: Kolovozi vlažni, opasnost od poledice

Saobraćaj u Srbiji odvija se po vlažnim kolovozima, uz hladno vreme i opasnost od poledice uz moguće proklizavanje vozila, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije (AMSS).

Pravi zimski uslovi vožnje sa snegom na putu očekuju se u planinskim predelima, naveo je AMSS i upozorio da ne treba kretati na put bez zimskih guma i kompletne zimske opreme.

Zadržavanja nema na naplatnim rampama ni na graničnim prelazima za teretna vozila, ali ih ima na putničkim terminalima.

Na prelazima Horgoš, Kelebija i Batrovci, vozila na izlazu iz zemlje čekaju po dva sata, dok su zadržavanja za autobuse na prelazu Batrovci 90 minuta.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track