ZBOG SNEGA HAOS U BEOGRADU: Više sudara kod Batajničke petlje, nekoliko automobila sletalo s puta! VIDEO, FOTO
Foto: Printscreen Instagram 192.rs

kolaps

ZBOG SNEGA HAOS U BEOGRADU: Više sudara kod Batajničke petlje, nekoliko automobila sletalo s puta! VIDEO, FOTO

Beograd -

Sneg koji je pre nekoliko sati počeo da pada u Beogradu za vrlo kratko vreme zavejao je ulice glavnog grada, te napravio problem mnogim vozačima zbog čega je došlo do kolapsa u saobraćaju širom prestonice, kao i do brojnih sudara!

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Oko 11 sati kod Batajničke petlje došlo je do čak osam sudara. Prema prvim informacijama ni u jednom od njih, srećom, nema povređenih, kao ni obustave saobraćaja.

Kako je objavljeno na Instagram stranici "Moj Beograd" sneg je napravio probleme i vozačima GSP-a. Tako se jedan autobus zaglavio u Žarkovu, nasred ulice, jer nije mogao dalje da nastavi svoj put.

Autobus na liniji 70, koji ide od Bežanije do RK Ikea, sleteo je sa puta, a kako prenose, putnici su dalje morali da nastave pešice.

sneg
foto: printscreen Instagram Moj Beograd

Kolaps je nastao i u naselju Braće Jerković, ispod crvenog solitera. Kako prenose na stranici "Moj Beograd" nekoliko autobusa ostalo je zaglavljeno u rupi. Takođe, objavljeno je i da je jedan autobus sleteo sa Mladenovačkog puta.

Dva autobusa koja prevoze putnike na liniji 18 proklizala su na uglu Darvinove i Bulevara Peke Dapčevića, dok su se trole zaglavile na uglu Svetogorske i Takovsk

Jedan vozač je proklizao s puta i automobil mu je završio na bankini na autoputu Novi Sad- Beograd. Na video snimku može se videti kako se zadnji deo automobila, odnosno dva točka, nalaze na bankini uz autoput.Do nezgode na autoputu došlo je i kod Batajnice gde se automobil zakucao u kamion.

Sudar se dogodio i na mostu Gazela, a na video snimku koji se pojavio na Instagram stranici "moj beograd" mogu se videti dva automobila koja su učestvovala u sudaru.

Sneg koji neprestano pada čini vidljivost manjom, a ulice još uvek nisu očišćene. Ništa bolje nije ni u drugim delovima glavnog grada, a ulice na Novom Beogradu su potpuno zavejane, dok sneg ne prestaje da pada.

I tokom prethodnog snežnog perioda neretko se viđalo kako se vozači loše snalaze na snegu, pa se dešavalo da automobili masovno završavaju pored puta, što je slučaj i sa ovim automobilom čija se fotografija pojavima na Instagram stranici 192.rs.

Kurir.rs/Blic

bonus video:

06:40

Zabeležen nov postkovid simptom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja