TATINOM SINU POLICIJA ODUZELA SKUPOCENI MERCEDES, ON SE BAHATIO NA MREŽAMA: Objavio fotku i poručio VIDIMO SE, ZVERINO?
Foto: Printscreen/Instagram/Nikola keljanovic Kelja

nije prvi put da mu policija privremeno oduzima skupocene automobile

TATINOM SINU POLICIJA ODUZELA SKUPOCENI MERCEDES, ON SE BAHATIO NA MREŽAMA: Objavio fotku i poručio VIDIMO SE, ZVERINO?

Beograd -

Instagram zvezda Nikola Keljanović (23), poznatiji kao "tatin sin" koji vozi preskupe automobile i snima se kako divlja u saobraćaju, ostao je u ponedeljak bez "mercedesa AMG", vrednog oko 130.000 evra!

Policija mu je privremeno zaplenila ovaj auto jer nije imao tablicu, a farovi su prepravljeni da svetle ljubičasto, što nije dozvoljeno.

Keljanović, inače, navodno zarađuje tako što vodi kladioničarsku Instagram stranicu, ali mu je po svemu sudeći glavni izvor prihoda otac, koji ima građevinsku firmu u Nemačkoj, po čemu je i dobio nadimak "ćaletov" ili "tatin sin".

Izvor Informera iz policije kaže da je Nikola zaustavljen u ponedeljak u skupocenom "mercedesu" tokom rutinske kontrole na Novom Beogradu.

- Policajci su tada ustanovili da vozilo nema prednju tablicu, a konstatovano je da su farovi prepravljani i da su ljubičaste boje. Na pitanje policajaca zašto na "mercedesu“ nema prednje tablice, vozač je odgovorio da je to takav model. Vozilo je privremeno oduzeto i poslato na kontrolu i vanredni tehnički pregled - objašnjava sagovornik lista

Kako je pojasnio izvor, policija će zadržati "mercedes“ određeno vreme kako bi se proverilo da li je legalno kupljen i da li, eventualno, za vozilom traga Interpol.

- Ukoliko se utvrdi da je sve u redu sa vozilom i ukoliko se otklone svi nedostaci, vozilo će biti vraćeno vlasniku, ali bez tablica. On je dužan da nakon toga u najkraćem roku uradi novi tehnički pregled i da sa ispravnim papirima dođe u policiju po tablice - napominje sagovornik.

Keljanović se uopšte nije potresao zbog oduzimanja "mercedesa", pa je odmah o tome obavestio pratioce na Instagramu, kojih ima oko 124.000. Kako prenosi list, navodno je objavio sliku zaplenjenog vozila uz komentar: „Vidimo se ubrzo, zverino.“ U sledećoj objavi navodno je bila fotografija gomile keša, uz poruku: "Onaj osećaj kad kreneš po novu “panameru turbo i na putu do tamo ti oduzmu auto".

Ovo nije prvi put da policija privremeno oduzima skupocene automobile "ćaletovom sinu“. U februaru prošle godine, u samo nekoliko dana policija mu je oduzela "porše panameru“ u Zemunu i džip "porše kajen“ na Novom Beogradu. Zlatna "panamera" mu je bila oduzeta jer Keljanović nije imao izdat atest za prepravku vozila, pošto je imao folije na svim staklima i vetrobranu. Što se džipa tiče, policija mu ga je oduzela jer su stakla naknadno bila zatamnjena.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track