OVAJ BEZOBRAZLUK MOGUĆ SAMO U BEOGRADU! Bahati vozači voze trotoarom, pa još SVIRAJU ŽENI SA DVOJE DECE da im se skloni!
Foto: Printscreen Instagram moj_beo_grad

kosa na glavi se diže

OVAJ BEZOBRAZLUK MOGUĆ SAMO U BEOGRADU! Bahati vozači voze trotoarom, pa još SVIRAJU ŽENI SA DVOJE DECE da im se skloni!

Beograd -

Da su živci pojedinih vozača u Beogradu sve tanji i da njihovo ponašanje u vožnji počinje da se graniči sa ludilom govori do sada možda i neviđena situacija u saobraćaju koja se jutros dogodila na Adi Ciganliji.

Na društvenim mrežama je objavljena fotografija žene koja se sa svoje dvoje dece, od kojih je jedno beba u kolicima, kreće po trotoaru pored Obrenovačkog puta, delu ulice koji je strogo zabranjen za motorni saobraćaj.

U prethodnoj rečenici ne bi bilo ništa sporno da se na tom istom trotoaru iza žene sa decom nisu našli bahati vozači putničkih vozila koji su, kako se pretpostavlja, nervozni zbog jutarnje gužve u saobraćaju odlučili da zaobiđu kolonu vozila ispred sebe preko dela puta koji je rezervisan za pešake.

Ada Ciganlija vozači na trotoaru sviraju ženi sa decom
foto: Printscreen Instagram moj_beo_grad

- Kao što možete videti na slici, ovo sam ja sa svoje dvoje dece, i psom koji se ne vidi, na trotoaru kraj Obrenovačkog puta (preko puta megmarketa na Adi). Tim putem svakog jutra dete vodim u vrtić, šetam bebu i pse, a iza mene je kolona automobila čiji su vozači očigledno ubeđeni da su toliko Bogom dani da ne moraju da gube vreme vozeći Obrenovačkim putem, na kom je vrlo često ujutru velika gužva, već oni tu gužvu mogu lepo da preskoče tako što će voziti trotoarom i ugrožavati i maltretirati sve nas koji se tu nalazimo - navela je sugrađanka za medije.

Tu, međutim, bahatosti nije kraj jer su vozači u jednom trenutku počeli da sviraju ženi sa decom da im se skloni sa puta!

- U situaciji od jutros čovek iza mene mi je čak i svirao da se sklonim, turirao vrlo glasno verovatno da me uplaši, i očigledno ne mareći hoće li uplašiti moju decu ili psa, što je za mene vrhunac svakog bezobrazluka. Nisam želela da odstupim ni milimetar, išla sam brzinom kojom je mom detetu bilo normalno da se kreće - kaže sugrađanka.

Ona kaže da se sa tim problemom građani sa Čukaričke padine redovno susreću.

- Letos nas u identičnoj situaciji umalo nisu pokosili tu na trotoaru, u tom trenutku sam bila trudna u devetom mesecu - priča sugrađanka.

(Kurir.rs/ Blic/ Instagram moj_beo_grad)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track