00:28

Goran Vesić saopštio odlične vesti: Za tri godine ovo će biti drugačiji deo grada!

beograd

LEVA OBALA DUNAVA KONAČNO DOBIJA KANALIZACIJU! Goran Vesić saopštio odlične vesti: Za tri godine, ovo će biti drugačiji deo grada!

Beograd -

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, danas je obišao početak radova kanalizacije na levoj obali Dunava.

Naime, Vesić je istakao da je vrednost investicije pedeset i pet miliona eura, od kojih dvadeset miliona donira država Srbija, a trideset i pet miliona su od Evropske investicione banke.

Goran Vesić
foto: Kurir Televizija

- Danas smo počeli da radimo kanalizaciju na levoj obali Dunava. Planirano je osamdeset kilometara kanalizacije, fabrika za preradu otpadnih voda, to ce biti konacno resenje problema za ljude koji zive ovde. Pored kanalizacije izgradićemo dve srednje škole, sportski centar, Opštinski usluzni centar, Dom za penzionere i vrtic. U planu je izgradnja mosta na Adi Huji, takođe je planiran prelazak tramvaja na levu obalu Dunava - rekao je Goran Vesić.

Goran Vesić je dodao da će ovaj deo grada biti potpuno drugačiji.

- Za tri godine, ovo će biti potpuno drugačiji deo grada. Svaki deo Beograda mora da bude jednako važan kao i Terazije. To su nasi planovi za Borču, samo zajedno možemo sve - izjavio je Vesić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:36

Vesić u obilasku poljoprivrednog gazdinstva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track