01:16

VESIĆ OBIŠAO RADOVE NA TAŠMAJDANU: U toku rekonstrukcija dečijeg bazena i izgradnja novog za bebe

VESIĆ OBIŠAO RADOVE NA TAŠMAJDANU: U toku rekonstrukcija dečijeg bazena i izgradnja novog za bebe

Beograd -

Jutros je zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesic, obišao radove na bazenima Tašmajdan.

Naime u toku je rekonstrukcija na dečijem bazenu kao i izgradnja bazena za bebe. Ideja projetka je da se u tom delu napravi mala porodična oaza.

Ovom prilikom, Vesić je sa prisutnima razgovarao i o prestanku korišćenja kotlarnice i grejanja na mazut na Tašmajdanu. Prelazak na daljinski sistem grejanja, učiniće mnogo za životnu sredinu.

“ Počeli smo uredjenje malog bazena na Tašmajdanu, radovi će trajati do 31. maja i koštaće oko četiri storine hiljada eura. Pre toga smo uredili veliki bazen i tribine, uradili smo i otvoreni stadion koji je u potpunosti rekonstruisan. Renovirali smo unutrašnji bazen kao i celu unutrašnjost Tašmajdana i fasadu. Najvažnije od svega je to što smo pre nekoliko dana ugasili kotlarinicu na mazut na Tašmajdanu i sada se greje preko sistema daljinskog grejanja. Time je rešen jedan veliki ekološki problem. Sredili smo Pionir, Ledenu dvoranu, sada uredjujemo parter i sam ulaz ispred hale. Čekamo ovih dana gradjevinsku dozvolu, kako bi smo priključili Pionir na gas i ugasili kotlarnicu. Tako se čuva Beograd, tako se ulaže u sportske objekte i tako se brine o našem gradu. Samo tako Beograd pobedjuje”, istakao je Vesić.

Kurir.rs

Bonus video:

01:23

Vesić sa pokretnom kancelarijom u Sopotu: OVAKO BEOGRAD POBEĐUJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track