03:38

MEŠTANI KRNJAČE OČAJNI! Kanalizacija stigla do vrata žiteljima ovog beogradskog naselja APELUJU NA NADLEŽNE DA HITNO REAGUJU

užas

MEŠTANI KRNJAČE OČAJNI! Kanalizacija stigla do vrata žiteljima ovog beogradskog naselja APELUJU NA NADLEŽNE DA HITNO REAGUJU

Beograd -

Božana Dušić požalila se redakciji Kurira da meštane beogradskog naselja Krnjača ne prestaje da muči problem sa kanalizacijom.

Prema njenim rečima izlivanje kanalizacije nije retka pojava u Krnjači, a dan posle vikenda bude najgori, jer izliv dođe ponekad i do samih ulaznih vrata.

Krnjača
foto: Kurir televizija

- Zvala sam Gradsko stambeno, šahte su pune, niko neće da dođe da isprazni ovo. Dve cisterne mesečno bilo bi dovoljno. Ne tražimo mi ovde ne znam šta... Ako naselje nema kanalizaciju, država treba da se pozabavi time da pošanje Gradsku čistoću da nam osčisti to i onda bi bilo u redu. Onda nema ni izlivanja, dok ne dođe prava kanalizacija - kaže Božana.

Osim kanalizacije, meštane Ulice Koste Josipović muči i trava, koju prema rečima Božane Dušić, niko od nadležnih ne održava,

Krnjača
foto: Kurir televizija

- Mi prolazimo tu, a niko ništa ne preduzima da se to sanira. Non-stop se izliva. A trava bude metar, metar i 20, zaista je sramota šta se radi - kaže Božana Dušić iz Krnjače, koja je ovim putem uputila apel nadležnim institucijama da se pozabave ovim i te kako ozbiljnim problemom.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

07:17

Aleksandar Šapić: Beograd će biti jedan od najčistijih gradova u Evropi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track