PARKIRAJ I BICIKLIRAJ OD DANAS NA ADI! Vesić: Verujemo u zdrav život i aleternativne načine prevoza (FOTO)
Foto: Facebook Printscreen/Goran Vesić

11 sezona

PARKIRAJ I BICIKLIRAJ OD DANAS NA ADI! Vesić: Verujemo u zdrav život i aleternativne načine prevoza (FOTO)

Beograd -

zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, obišao JKP “Parking servis” na Adi Ciganliji, gde je počela jedanaesta sezona akcije “Parkiraj i bicikliraj”.

Naime, vozači koji parkiraju svoja vozila na parkiralištima “Ada Ciganlija”, “Milan Gale Muškatirović” i u gražama “Obilićev venac”, “Zeleni Venac” i “Masarikova” mogu besplatno da preuzmu na korišćenje bicikle, plaćajući samo cenu parkiranja.

PARKIRAJ I BICIKLIRAJ OD DANAS NA ADI

"Već 11 godina Parking servis svakog proleća sprovodi akciju “Parkiraj i bicikliraj”. Oni koji plate parking na parkiralištima Ada Ciganlija, SC “Milan Gale Muškatirović” kao i u garažama Obilićev venac, Zeleni venac i Masarikova, mogu besplatno da koriste dva bicikla za odrasle i dva za decu. Na Adi Ciganliji imamo 300 dvotočkaša za odrasle i 100 za decu, a ukupno našim korisnicima nudimo 500 bicikala. Verujemo u zdrav život i aleternativne načine prevoza. Beograd pobeđuje!", napisao je Vesić na Fejsbuku.

Akcija “Parkiraj i bicikliraj” ušla je u drugu deceniju porodičnog druženja na biciklima. Oko 33.000 korisnika iskoristilo je ovu uslugu prošle godine.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track